Thalassa Mahdia Aguapark

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Mahdia - Južno u od Monastira se nalazi letovalište i luka Mahdia, nekadašnja antička prestonica dinastije Fatamid.Mahdia je tradicionalno tunižansko mesto tako da nije za one koji od letovanja očekuju i prozapadni provod. Najbolja plaža i moderni hoteli se nalaze izvan grada. Mahdia je bio i ostao ribarski gradić.. Mahdia je poznata po plavoj ribi i sunđerima. Obala Mahdie ima stene i šljunkovite plaže. Da biste ušli u stari deo grada, potrebno je proći kroz Crnu kapiju (Skifa el Kahla). Mahdia je poznata među svetskim roniocima u potrazi za starim i potonulim olupinama. Ukoliko želite da se upoznate sa tradicionalnim životom Tunižana na Mediteranu, onda je Mahdia za Vas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 4  km od centra grada Mahdija i 50 km od aerodroma u Monastiru.

Plaža: Na sopstvenoj prelepoj peščanoj plaži dugoj oko 300 m,  gde su za goste hotela besplatne ležaljke i suncobrani. Peškiri za plažu su uz depozit.

Hotelski sadržaj: Hotel ima 233 sobe. Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran, dva a la carte restorana,  nekoliko barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, tobogani, stoni tenis, teniski tereni, odbojka na plaži, teren za košarku, mini klub za decu 4-10 godina, besplatan wi-fi internet u javnim prostorijama, animacija, Spa centar sa talaso terapijom, dva zatvorena bazena (jedan sa slanom vodom), sauna.

Sobe: Sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, sef (uz doplatu), telefon, mini frižider, kupatilo, fen.
U ponudi su: standardne sobe (cca 24m2) za maksimum troje odraslih, francuski krevet ili dva singl kreveta uz mogućnost ubacivanja pomoćnog kreveta; četvorokrevetne sobe (cca 30m2) za maksimum četvoro odraslih, francuski krevet ili dva singl kreveta sa još dva pomoćna kreveta.

Usluga: All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.
1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857/BJ7849). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu (ili u gotovini u evrima ili kreditnim karticama). Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Svi hoteli sem Iberostara, Hiltona i Steigenbergera korišćenje usluge hrane i pića ne naplaćuju, a gosti zadržavaju narukvice za all inclusive do polaska na transfer. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi, a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856/BJ7848). Obrok u avionu uz doplatu (ili u gotovini u evrima ili kreditnim karticama). Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude