Sentido Bellevue Park

Port El Kantaoui, Tunis

Opis destinacije

Port El Kantaoui je jedno od najmlađih turističkih naselja u ovoj oblasti, sagrađen 1979. Godine, brojioko 2000 stanovnika. Nalazi se na 6km od Soussa. Divna turistička zona oko prelepe marine, gde su usidrene jahte. Sama arhitektura mesta je tradicionalna sa prožimanjem modernog duha, bele kuće sa tirkiznoplavim vratima i prozorima krase ovo divno mesto, hoteli su takođe građeni u istom stilu i protežu se uz more, na peščanim plažama. Zbog dugačkih plaža, sadržajnih hotela i bogatog noćnog života, Port je tokom godina postao omiljena destinacija pogodna za sve tipove gostiju. Samo mesto je izuzetno čisto, prilagođeno turistima, sa puno zelenila i cveća, gde se može uživati u dugim šetnjama. U samoj marini se nalazi velikij broj prodavnica, kafića, restorana...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Port El Kantaoui, na svega 2km od istoimene luke u kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Od centra grada Susa je udaljen oko 15km, a od aerodroma Monastir oko 35km. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica.

Plaža: Hotel se nalazi na prelepoj dugoj peščanoj plaži od belog sitnog peska, širokoj oko 30m. Korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira je besplatno.

Hotelski sadržaj: Moderan hotel, raspolaže sa 390 soba raspoređenih u četiri sprata. Recepcija, glavni restoran, restoran sa lokalnim specijalitetima, bistro bar, snek bar, mavarski kafe, zatvoreni bazen sa grejanom vodom, otvoreni i dečiji bazen, fitnes i spa centar, prodavnica, mini klub (uzrast 4-12 god.) i dečije igralište, besplatan wi-fi internet u celom hotelu. Od sportskih sadržaja hotel poseduje teniski teren, stoni tenis, odbojku na plaži, akva aerobik, aerobik, razni sportovi na vodi. Animacioni tim organizuje muzčki program, sportske aktivnosti u okviru hotela i na plaži. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

Smeštaj: standardne sobe (cca 31-35m²) za maksimum troje odraslih, dva singl kreveta uz mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta; porodične sobe (cca 36-40 m2) za minimum dvoje odraslih i dvoje dece i maksimum četvoro odraslih, jedna soba sa 4 singl kreveta; superior porodične sobe (cca 70m2) za minimum dvoje odraslih i dvoje dece i maksimum četvoro odraslih, u jednoj sobi francuski krevet, u drugoj sobi dva singl kreveta.

Sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon, mini bar, Wi-Fi internet, klimu, sef, kupatilo sa kadom, poseban toalet, fen, aparat za kafu i čaj.


Usluga: All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna lagana večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857/BJ7849). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu (ili u gotovini u evrima ili kreditnim karticama). Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Svi hoteli sem Iberostara, Hiltona i Steigenbergera korišćenje usluge hrane i pića ne naplaćuju, a gosti zadržavaju narukvice za all inclusive do polaska na transfer. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi, a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856/BJ7848). Obrok u avionu uz doplatu (ili u gotovini u evrima ili kreditnim karticama). Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude