Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Port El Kantaoui, Tunis

Opis destinacije

Port El Kantaoui je jedno od najmlađih turističkih naselja u ovoj oblasti, sagrađen 1979. Godine, brojioko 2000 stanovnika. Nalazi se na 6km od Soussa. Divna turistička zona oko prelepe marine, gde su usidrene jahte. Sama arhitektura mesta je tradicionalna sa prožimanjem modernog duha, bele kuće sa tirkiznoplavim vratima i prozorima krase ovo divno mesto, hoteli su takođe građeni u istom stilu i protežu se uz more, na peščanim plažama. Zbog dugačkih plaža, sadržajnih hotela i bogatog noćnog života, Port je tokom godina postao omiljena destinacija pogodna za sve tipove gostiju. Samo mesto je izuzetno čisto, prilagođeno turistima, sa puno zelenila i cveća, gde se može uživati u dugim šetnjama. U samoj marini se nalazi velikij broj prodavnica, kafića, restorana...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Port El Kantaui, na površini od 11 hektara, između vrtova i maslina, 6km od grada Susa i oko 27km od od aerodroma Monastir. Do golf kluba i luke u Portu se stiže za nekoliko minuta lagane šetnje.

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Peškiri za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj: Hotel ima 225 soba koje su raspoređene u tri dvospratne zgrade građene u  tradicionalnom mavarskom stilu i u glavnoj zgradi modernog dizajna. Gostima su na raspolaganju recepcija, sedam restorana i barova sa raznovrsnom kuhinjom i koktelima, zatvoreni bazen i dva otvorena bazena, bar pored bazena, dečiji bazen, spa centar, sobe za masaže sa raznim vrstama ulja, orijentalni hamam piling, kozmetički tretmani lica. Takođe, hotel u svom sastavu ima i 17 teniskih terena, golf i mini golf, sportske terene za odbojku, košarku, fudbal, džoging, gimnastiku, aerobik, stoni tenis, streljaštvo, mini klub za decu 4-12 godina, igraonicu sa bilijarom, video igricama, ping-pongom, kao i prostoriju za noćnu zabavu i salu na otvorenom u kojoj se održavaju razni noćni programi (kabare, uživo muzika, trbušne plesačice).

Sobe: standardne i promo sobe (34m2) za maksimum četvoro odraslih, francuski krevet ili dva singl kreveta, uz mogućnost ubacivanja dva pomoćna ležaja, superior sobe (30-40m2) za maksimum četvoro odraslih, francuski krevet ili dva singl kreveta, uz mogućnost ubacivanja dva pomoćna ležaja. Promo sobe, ograničen broj soba po sniženoj ceni.

Sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, telefon, mini frižider, sef, wi-fi internet, kupatilo, fen, terasu ili balkon.

Usluga: All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna lagana večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

Kontakt: www.seabelhotels.com
1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856). Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude