Royal Azur Thalassa

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Razvoj turizma u Tunisu započeo je baš u Hammametu šezdesetih godina 20. veka. Kao najstarija turistička destinacija u Tunisu, Hammamet je zadržao svoju tradiciju, stare zidine i objekte i danas predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. Nаlаzi se u zalivu Hamamet, na jugu poluostrvа Kаp Bon, najplodnijeg i najzelenijeg dela Tunisa. Reč hamamet znači kupatilo, a ovaj naziv potiče i od činjenice da se u gradu nalazi veliki broj antičkih kupatila iz 2. veka p.n.e. Vrlo je popularan među turistima zbog lepih plaža, atrakcija, živopisnih predela, pijaca kao i velikog broja luksuznih hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, u zalivu Hammamet, na poluostrvu Kap Bon. Od centra mesta, gde se nalazi Medina je udaljen oko 2km, dok je od aerodroma u Monastiru udaljen 113km.

Plaža: Sopstvena, peščana prelepa. Ulazak u vodu je postepen, sa produženim plićakom za manju decu, priobalje je koralno i jedan deo je očišćen od korala.

Hotelski sadržaj: Hotel modernog dizajna nudi gostima puno mogućnosti za razonodu i uživanje. Na raspolaganju su 3 spoljašnja bazena (1 bazen se greje zimi), od kojih je jedan samo za odrasle i jedan unutrašnji bazen. Gosti mogu uživati u SPA i wellness centru u okviru kojeg se nalaze sobe za masažu, saune, hidroterapije, đakuzi, hammam, solarijum (uz doplatu). U sklopu SPA centra nalazi se i bazen za decu. Usluge fitnesa, mogućnost personalnog trenera, časovi joge su na raspolaganju uz doplatu, kao i razni tretmani lica, manikir, pedikir, frizer...Pored glavnog restorana ima i 3 a la carte restorana, coffe shop/cafe, kao i 2 loby bara, bar pored bazena i beach bar. Mogućnost raznih sportskih aktivnosti, kako na kopnu tako i na vodi, 2 teniska terena, golf tereni na udaljenosti od 3 minuta šetnje. Za najmlađe članove tu je dečiji klub, bazen. Čuvanje dece je uz doplatu.Internet je besplatan, kako u javnimdelovimahotela, tako i u sobama. Pogodan je za osobe sa posebnim potrebama.

Sobe: Hotel ima 272 smeštajnejedinice i sveimajuklimauređaj, LCD TV, telefon, sef, mini bar, ketlerzačajilikafu, aparatzakafu, kupatilosafenom.

U našoj ponudi su premium garden view sobe (veličinecca 36m2) ,premium sea view sobe (veličine cca 36m2), preminum family sobe (veličine cca 45kvm),kao i bungalow sobe (veličine cca 45kvm), sapogledom na more.

Usluga: All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

Kontakt: www.hotelroyalazur.com

Napomena: Moderan, luksuzan hotel, koji se preporučuje svim tipovima gostiju.
1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856). Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude