Riadh Palms Hotel

Sus, Tunis

Opis destinacije

Sousse je treći grad po veličini u Tunisu i predstavlja turističku prestonicu zemlje, koju godišnje poseti preko 6.000.000 turista. Smešten je u južnom delu zaliva Hammamet. Osnovali su ga Fenićani u IX veku p.n.e., bio je meta vojski i osvajača, koji su doprineli raznovrsnoj kulturi i religiji, koja se i dan danas primećuje. U samom centru mesta nalazi se izuzetno očuvana Medina iz IX veka, sa veličanstvenim zidinama, gde se posebno ističe Velika džamija, kao i izuzetno očuvana tvrđava, odakle se pruža predivan pogled na čitav grad. Sam grad nudi bezbroj predivnih peščanih plaža, a poznat je i po bogatom noćnom životu. Šetnjom ulicama istražujete i upoznajete orijentalni svet, osećate sam ritam grada, koji zaista ima puno toga da ponudi. Stari Sousse nadovezuje novi deo grada, koji se prostire kraj mora, sa predivnim novim šetalištem i tržnim centrima, kao i mnoštvom noćnih klubova i diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Riadh Palms se nalazi u centru Susa, na oko 20 kilometara udaljenosti od aerodroma u Monastiru. Hotel okružen palmama, nudi raznovrstan sadržaj na zavidnoj lokaciji u centru Susa, sa direktnim izlaskom na prostranu, peščanu plažu. U neposrednoj blizini se nalaze veliki, moderni tržni centar, brojni restorani, kafići i diskoteke.
 
Sadržaj: Hotel poseduje preko 900 soba. Gostima sun a raspolaganju recepcija, veliki spoljašnji bazen, dečiji bazen, unutrašnji grejani bazen, glavni restoran, tematski restorani (tuniška, italijanska i indijska kuhinja, jela od morskih plodova), restoran na otvorenom "Neptune“, 7 barova, menjačnica, sefove na recepciji, bankomat, frizer, rent-a-car, diskoteka, fitnes sala, dve saune i Spa centar, animacija, dečiji bazen i dečiji klub (4-10 godina).

Sobe: standardne sobe (cca 25m2) za maksimum troje odraslih, francuski ili dva singl kreveta, uz mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta; četvorokrevtne sobe (cca 25m2) za maksimum troje odraslih i jedno dete ili dvoje odraslih i dvoje dece, francuski i dva singl kreveta, ili 4 singl kreveta.

Sobe imaju klima uređaj, LCD-TV, sef, frižider, wi-fi internet, kupatilo, fen, terasu ili balkon.

Usluga: All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna lagana večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

Kontakt: www.hotelriadhpalms.com

Napomena: Hotel sa idealnom lokacijom, preporuka je za sve tipove gostiju.
1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856). Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude