Pansion Anita

Budva, Crna Gora

Opis destinacije

BUDVA - Kraljica Mediterana Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno - prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i "metropolom turizma" jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

  • Plaža > 150

Oprema

  • Klima
  • TV
  • Wifi
  • Kuhinja

Broj kreveta

  • 2 Kreveta
  • 3 Kreveta
  • 4 Kreveta
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Cene su date po sobi dnevno na bazi noćenja sa doručkom u EUR
TERMIN/
TIP SOBE
01.06-30.06.01.07-20.08.21.08-31.08.01.09-01.10.
1/240867040
1/3511109351
1/46414411564

Napomena: Period i dužina boravka nisu unapred određeni. Max. broj putnika u sobi 1/2 je 2 odraslih i dete do 2 god., 1/3 – 3 odraslih i dete do 2 god., 1/4 - 4 odraslih i dete do 2 god. starosti.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u sobi na bazi noćenja sa doručkom (doručak-klasično posluženje)

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Prevoz
- BTO koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Crne Gore, po osobi i po noći iznosi: 1.50Eur za odrasle, 1.00Eur za decu od 12-18 god. i 0.50Eur za decu od 0-12 god.

Popusti:
- u slučaju da boravi dete u pratnji samo jedne odrasle osobe plaća se puna cena usluge po sobi 1/2
Pansion Anita*** nalaze se u Budvi, preko puta hotelskog komleksa “Slovenska plaža”, u blizini glavnog puta. Slovenska plaža udaljena je oko 150m.
Objekat raspolaže sa 26 smeštajnih jedinica, od kojih su 18 dvokrevetnih soba, 4 trokrevetne sobe i 4 četvorokrevetne sobe. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tušem, klimu, CATV, frižider, čajnik, balkon sa garniturom za sedenje (sem jedne dvokrevetne sobe), besplatni wi-fi. Nekoliko soba ima kompletno
opremljenu kuhinju.

U prizemlju se nalazi restoran i terasa, koja je natkrivena vinovom lozom. Mesto je veoma mirno i zaklonjeno od buke. Ulazak u sobe je posle 12h, a napuštanje do 10h. Čišćenje soba je svakodveno, menjanje peškira svakodnevno, promena posteljine se menja po potrebi u toku boravka. Objekat nema sopstveni parking (postoji mogućnost parkiranja u blizini uz doplatu na licu mesta).

- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

- Prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 30.12 2024. godine. (10. ili 20. u mesecu)

- Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro)

SNM

Organizator putovanja je turistička agencija San Marco Travel, broj licence OTP 22/2023 kategorije A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije San Marco Travel. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude