Novostar Khayam Garden Beach & Spa

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Hamamet - Razvoj turizma u Tunisu započeo je baš u Hammametu šezdesetih godina 20. veka. Kao najstarija turistička destinacija u Tunisu, Hammamet je zadržao svoju tradiciju, stare zidine i objekte i danas predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. Nаlаzi se u zalivu Hamamet, na jugu poluostrvа Kаp Bon, najplodnijeg i najzelenijeg dela Tunisa. Reč hamamet znači kupatilo, a ovaj naziv potiče i od činjenice da se u gradu nalazi veliki broj antičkih kupatila iz 2. veka p.n.e. Vrlo je popularan među turistima zbog lepih plaža, atrakcija, živopisnih predela, pijaca kao i velikog broja luksuznih hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

GENERALNE INFORMACIJE
Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Nabeul. Udaljen je 15km od Hamameta. Od aerodroma u Monastiru ga deli 95km, a od Tunisa i Enfidhe 65km.

Plaža: Hotel se nalazi na svojoj plaži. Plaža ima manji peščani deo, deo sa stenama i ponton. Ulaz u more je postepen na manjem delu plaže koji je peskovit. Ležaljke i sunocobrani su dostupni bez doplate, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Hotelski sadržaj: U okivru hotela se nalazi pet bazena za odrasle i dva za decu. Hotel svakodnevno organizuje dnevne i večernje animacije. Od sportskih aktivnosti i sadržaja gostima su na raspolaganju: aerobic, strečing, zumba, aquagym, tenis, boćanje, stoni tenis, streljanje, odbojka na plaži, badminton, vaerpolo, časovi arapskog, nemotorizovani sportovi na vodi. Wi-Fi je dostupan besplatno u celom hotelu (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: motorizovani sportovi, osvetljenje teniskih terena, iznajmljivanje sale za fitness.
Osim glavnog restorana ,,Phoenix” gostima su na raspolaganju restoran ,,Bonsai” (jednom tokom boravka uz prethodnu rezervaciju), ,,Coco Beach” (uz doplatu)  i ,,Carissa”. U ponudi hotela se nalazi i nekoliko barova (Lobby bar, Pool bar, Cocktail bar, Khayam bar, Bar Aqua Park, Disco bar) i Cafe Maure (uz doplatu). Prodavnice, menjačnica, lekar na poziv, konferencijske sale.

Za najmlađe su tu mini club (4-12 godina), maxi club (8-13 godina), junior club (13-16 godina) i dečiji bazen. U glavnom restoranu je dostupan i dečiji meni. Čuvanje dece se plaća.

Sobe:  Hotel ima 361 sobu raspoređenu u tri bloka (288 standardnih dvokrevetnih, 51 porodična, 11 jednokrevetnih i 5 apartmana).Sve sobe imaju balkon, SAT TV, klimu, mini bar (dopunjuje se vodom i sokovima), sef, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, Wi-Fi internet. Mogu imati pogled na baštu, bazen ili more.

Usluga:  All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

Kontakt: www.khayamgarden.com
1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856). Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude