Mahdia Beach & Aquapark

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Južno u od Monastira se nalazi letovalište i luka Mahdia, nekadašnja antička prestonica dinastije Fatamid. Mahdia je tradicionalno tunižansko mesto tako da nije za one koji od letovanja očekuju i prozapadni provod. Najbolja plaža i moderni hoteli se nalaze izvan grada. Mahdia je bio i ostao ribarski gradić.. Mahdia je poznata po plavoj ribi i sunđerima. Obala Mahdie ima stene i šljunkovite plaže. Da biste ušli u stari deo grada, potrebno je proći kroz Crnu kapiju (Skifa el Kahla). Mahdia je poznata među svetskim roniocima u potrazi za starim i potonulim olupinama. Ukoliko želite da se upoznate sa tradicionalnim životom Tunižana na Mediteranu, onda je Mahdia za Vas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel je udaljen oko 4km od centra mesta Mahdia i oko 45km od aerodroma Monastir.

Plaža: Hotel ima svoju 340m dugu, peščanu plažu, koju često nazivaju i “karibima“ Tunisa. Ležaljke i suncobrani gostima su na raspolaganju bez doplate, dok su peškiri za plažu uz doplatu.

Hotelski sadržaj: Hotel je renoviran 2020. godine. Ima 420 soba raspoređenih u tri trospratne zgrade, od kojih su dve sa liftom. Gostima je na raspolaganju glavni restoran “Sofra”, dva à la carte restorana: La Tienda  (internacionalna kuhinja) i La Cascatta (italijanska kuhinja), nekoliko barova (lobby bar, snack bar, bar pored bazena), Spa centar i diskoteka. Autobuska stanica se nalazi 50 m od hotela.

Za najmlađe tu su mini klub (uzrast 4-12 godina), dečiji bazen i baby corner u glavnom restoranu.

Otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen (površine 4.000m2), veliki aqua park sagrađen 2018 god. sa ukupno 17 tobogana za odrasle i decu, gusarskim brodom (jedan od najvećih u celom Tunisu), odbojka, odbojka na pesku, fudbal, step aerobic, aqua aerobic, mini golf, stoni tenis, vaterpolo, pikado, boćanje, bilijar, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija.

U okviru hotela se nalazi Spa i Wellnes centar. Soba za relaksaciju, otvoreni bazen u okviru Spa centra i zatvoreni bazen sa toplom vodom su besplatni za goste. Uz doplatu gostima su na raspolaganju sauna, tursko kupatilo (hamam), masaže i tretmani za negu lica.

Sobe: standardne sobe (cca 35m²) za maksimum tri odrasle osobe, francuski krevet i jedan singl krevet, ili tri singl kreveta; porodične sobe (cca 42m²) za maksimum dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete, francuski krevet ili dva singl kreveta i još dva singl kreveta; porodični suite (cca 65m2) za maksimum dvoje odraslih i troje dece ili četvoro odraslih i jedno dete, dve sobe, u jednoj francuski krevet u drugoj francuski sa još jednim singl krevetom ili tri singl kreveta.

Sobe imaju centralnu klimu, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon ili terasu, fen, telefon, SAT-TV, frižider, Wi-Fi internet. Postoje sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Korišćenje sefa je uz doplatu.

Usluga: All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna lagana večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana kao i à la carte restorani  La Tienda  (internacionalna kuhinja) i La Cascatta  (italijanska kuhinja) jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Ulaz u sam akvapark se ne plaća ali se doplaćuju hrana i piće.

Kontakt: www.mahdia-beach.com

Napomena: Preporučuje se uglavnom porodicama sa decom, za mirniji porodični odmor.
1.DAN
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Tunis (aerodrom Monastir ) u 04.00 časova (BJ7839/BJ7857). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Tunis (Monastir) nakon nešto više od dva sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu, noćenje.

2. – 6, 9,10 ili 13. DAN
Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14.DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Poletanje aviona za Beograd u 01.00 čas (BJ7838/BJ7856). Obrok u avionu uz doplatu. Dolazak u Beograd nakon dva sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 03.30 časova).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude