Južni Jadran

više destinacija, Hrvatska

već od 129€

Opis destinacije

Trebinje – Momo Kapor je govorio: „Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate da je more iza brda. Tamo se živi kao na moru…” Sigurno je da postoje brojni razlozi zašto da posetite grad sunca, vina i platana koji odiše toplinom pravih domaćina. Nalazi se na samom jugu Bosne i Hercegovine, smešten ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, a kroz grad protiče reka Trebišnjica. Dubrovnik je grad jedinstvene političke i kulturne istorije, svetski poznate kulturno-spomeničke baštine i lepote. Jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Uz izuzetne prirodne lepote i očuvanost baštine, Dubrovnik je grad izuzetno bogate turističke ponude. Grad hotela, prelepe okoline, ekološkog standarda i turističke atraktivnosti privlačan je u svako godišnje doba. Tokom šetnje Stradunom, uskim ulicama i trgovima, monumentalnim zidinama i tvrđavama posetioci se susreću s lepotom njegovog urbanog jezgra, vekovima učenim veštinama zidanja, klesanja, rezbarenja.Dubrovnik nudi mnoge muzeje i galerije s draguljima hrvatske baštine. Dubrovnik je grad bogatog kulturno-umetničkog života. Posebno mesto zauzima Dubrovački letnji festival koji se tradicionalno održava od 1950.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
JUŽNI JADRAN – HRVATSKO PRIMORJE
sa obilaskom DUBROVNIKA i TREBINJA – Korčula i Makarska(fakultativno)

PAKET ARANZMAN (cena u eurima, po osobi: autobuski prevoz + 2 nocenja sa doruckom )
TERMINHOTELCENA
27.06-01.07.2024.Hotel SUNCE 4* Neum149€
18.07-22.07.2024.Hotel SUNCE 4* Neum179€
15.08.-19.08.2024.Hotel SUNCE 4* Neum179€
19.09-23.09.2024.Hotel SUNCE 4* Neum139€
24.10-28.10.2024.Hotel SUNCE 4* Neum129€
Cena paketa je sa polascima iz : Kraljeva, Cacka i Uzica
Doplata za transfere iz drugih gradova: iz Niša (transfer do Kraljeva) 20€, Kruševca (transfer do Kraljeva) 15€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banje 10€ ( transfer do Kraljeva ), iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca).
Minimum za realizaciju transfera je 4 putnika.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
- smeštaj u hotelu „SUNCE” 4* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,
- obilaske prema programu putovanja
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove
- fakultativne izlete

DOPLATE – POPUSTI:
- Doplata za 1/1 sobu je   50% od cene aranžmana – NA UPIT
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 40 € – NA UPIT
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi  doplata 25 €
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 40 €, (cenu karte).
- Deca do 12 godina  ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Pelješac/Orebić/Korčula 40€, deca do 12 godina 30€ (minimum 25 putnika)
- Makarska 40€, deca do 12 godina 30€
HOTEL ,,SUNCE” ★★★★ 
Hotel Sunce poseduje otvoreni bazen i nalazi se u centru popularnog primorskog grada Neuma, na samoj obali Jadranskog mora. U ponudi su klimatizovane sobe opremljene TV-om sa satelitskim kanalima i balkonom sa pogledom na more ili na okolne parkove. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu.Hotel Sunce se nalazi na samo par metara od plaže. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu, a mogu se takođe uz naknadu koristiti i pored bazena.Gosti mogu uživati u osveženjima iz aperitiv bara i u laganim obrocima iz picerije i poslastičarnice. Zabavni sadržaji obuhvataju noćni klub.Osoblje turističkog deska u hotelu Sunce rado će za goste organizovati posete obližnjim znamenitostima, kao što su Dubrovnik i reka Neretva.Do Aerodroma Mostar može se stići za manje od 1 sat vožnje. Na raspolaganju je besplatan hotelski parking.

https://hotel-sunce.com/

Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.
1.DAN – KRALJEVO
Polazak iz Kraljeva oko 23.00h.Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN – DUBROVNIK – NEUM
U ranim jutranjim satima dolazak u Dubrovnik, grad smešten na obali Jadranskog mora, na krajnjem jugu Hrvatske. Ubraja se u jedan od najznačajnijih kulturnih i turističkih centara u jugoistočnoj Evropi. Poznat je po starom gradskom jezgru sa brojnim kulturnim spomenicima. Upoznavanje sa lokalitetima grada – Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo… Obilazak Dubrovnika sa lokalnim vodičem. Slobodno vreme. Nastavka puta do Neuma, smeštaj u hotel. Noćenje.

3.DAN – NEUM – PELJEŠAC/OREBIĆ/ KORČULA (fakultativno) – NEUM
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet do Pelješca i Korčule. Polazak na izlet je u jutarnjim časovima. Po  obavnjanju graničnih formalnosti, vozimo se do mesta Orebić. Tokom vožnje preći ćemo na poluostrvo Pelješac preko novog Pelješkog mosta, jedne od modernih arhitektonskih atrakcija Hrvatske, i proći kroz brojna mala obalska i brdska  sela, gde ćemo osetiti duh Mediterana, posmatrajući male plaže, kamene kuće, maslinjake, vinograde… Po dolasku u  Orebić, ukrcavamo se na brod, koji će nas, posle kratke plovidbe, dovesti do ostrva Korčula, tj njegovog glavnog grada,  istog imena. Upoznavanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme za individulno upoznavanje rodnog grada Marka  Pola. U popodnevnim časovima povratak u Neum. Noćenje.

4.DAN – NEUM – MAKARSKA (fakultativno) – TREBINJE – KRALJEVO
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i slobodno vreme u Neumu ili fakultativni odlazak do Makarske. Vožnja Jadranskom magistralom od Makarske. Obilazak znamenitosti i  slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Trebinje. Kraće slobodno vreme u Trebinju (oko 2 sata) i  polazak za Srbiju (oko 18h).

5.DAN-KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Gotovinski 30 % prilikom rezervacije, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
- Gotovinski 30 % prilikom rezervacije a ostatak cekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije, na jednake mesečne rate, koje dospevaju 15.u mesecu, a najkasnije do 15.11.2024.
- U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude