Hotel Palas

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo. Petrovac sve svoje stare prijatelje i nove goste očekuje u svojoj punoj lepoti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
RANI BOOKING POPUST ZA REZERVACIJE NAPRAVLJENE DO 29. 2. 2024. 
JEDNO DETE DO 10 GOD. NA ZAJEDNIČKOM LEŽAJU – GRATIS, DRUGO DETE DO 12 GOD. PLAĆA 50% POPUST!

Hotel Palas 4* PetrovacUsluga polupansion, cene su po osobi i danu
Termin boravka
01. 04.01. 06.01. 07.01. 09.01. 10.
31. 05.30. 06.31. 08.30. 09.31. 10.
Dvokrevetna soba, 1/2, 1/2+149,0065,0085,0065,0049,00

Prateći uslovi:
- Doplata za sobu sa pogledom na more – 5,00€ po osobi / dnevno;
- Odbitak za noćenje/doručak -3,00€ po osobi, dnevno;
- Doplata za ručak 12,00€ po osobi, dnevno;
- Popust za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju u 1/2 + 1 sobi  – 10%

Popusti za decu u pratnji jedne odrasle osobe:
- Popust za jedno dete od 2 do 12 godina u 1/2 sobi – 30%
- Popust za dvoje dece od 2 do 12 godina u 1/2 sobi – 50% (dele ležaj);
- Popust za dvoje dece od 2 do 12 godina u 1/2 + 1 sobi – 30%

Popust za decu u pratnji dve odrasle osobe:
- Popust za jedno dete od 2 do 7 godina na pomoćnom ležaju u 1/2 + 1 – 50%
- Popust za jedno dete od 7 do 12 godina na pomoćnom ležaju u 1/2 + 1 – 30%
- Popust za dvoje dece od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju (dele ležaj) u 1/2 + 1 – 50%
- Deca do 2 godine besplatno borave u hotelu.

Doplate:
- Dečiji krevetac, na upit: 7,00€ dnevno.
- Boravišna taksa i osiguranje.
Lokacija
Jedan je od najtraženijih hotela na Crnogorskom primorju. Ljubazno osoblje, odlična i raznovrsna hrana, mnoštvo sadržaja, udobne i prostrane sobe, blizina mora i plaže, toplo preporučuju ovaj hotel. Obogaćen je novim hotelskim sadržajima i novim welnes & spa centrom. S obzirom na poziciju i unutrašnju opremljenost, hotel je idealan za porodične odmore. Moderno je osmišljen i prostire se na 5 spratova. Nalazi se na samoj obali mora, u zaleđu gradske plaže Petrovac i sinonim je za kvalitet i ugodan odmor.

Hotelski sadržaji
Wellness centar, na prostoru od 300 m², nudi široki spektar različitih tretmana. Centar raspolaže finskom saunom, turskim kupatilom, slanom sobom, whirpool-om i tuševima doživljaja. Za goste koje vole aktivan odmor na raspolaganju je gym sala (80 m²) sa najsavremenijiom opremom, svlačionicom i tuševima. U ponudi su i različite masaže kao i kozmetički tretmani: relax masaža, sportska masaža, anticelulit, limfna drenaža, shiatsu, refleksologija stopala, te kraljevska masaža. Tu je i kozmetički salon u okviru kojeg se mogu zakazati tretmani lica i tela, pedikir, manikir. Ljubiteljima sportske rekreacije na raspolaganju su tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i strelom, te poligon za boćanje. U okviru wellness centra nalazi se otvoreni bazen sa slanom vodom i zatvoreni bazen sa slatkom vodom. Na bazenu gosti hotela mogu koristiti plažni mobilijar i osveženje u okviru Polo bara. Najmlađima je namenjen zatvoreni dečji bazen.

Najmlađi gosti mogu koristiti savremeno opremljenu dečju igraonicu i igralište u okviru hotela.
Za goste u večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd.. U toku letnjeg perioda, od 15. juna do 15 septembra, u kulturnom centru ”Komuna”, u neposrednoj blizini hotela, otvoren je letnji bioskop koji hotelski gosti mogu besplatno posećivati. Na terasi hotela se tokom leta održavaju različite priredbe: folklorne večeri, večeri etno-mediteranske muzike, dečje predstave, basker festa. Svim događajima hotelski gosti imaju besplatan pristup.

DODATNI SADRŽAJI
Wirless Internet na svim javnim punktovima (recepcija, loby, bazen, restoran), internet centar na recepciji, room servis, pranje i peglanje veša, frizer, apoteka, banka, galerija.. Hotel poseduje parking koji gosti mogu koristiti uz posebnu doplatu.

Smeštaj
Hotel Palas je moderno osmišljen hotel sa 171 smeštajnom jedinicom: 151 soba, 8 porodičnih soba, i 4 apartmana (90 soba ima pogled na more). Svaka soba, osim apartmana, je dvokrevetna sa mogućnošću za dodavanje još jednog pomoćnog ležaja ( sofa koja se razvlači ), dok brojne terase i velike zelene površine pojačavaju privlačnost ovog modernog hotela.
Gotovinski: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pred put
Odloženo plaćanje: čekovima građana, administrativnom zabranom 40% prilikom rezervacije, ostatak na 6 mesečnih rata

STP

Organizator putovanja je turistička agencija San Tours, broj licence OTP 185/2021 kategorije A od 19. 11. 2021.. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije San Tours. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude