Hotel M

Meljine, Crna Gora

Opis destinacije

Herceg Novi se nalazi između najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1.895 m) i ulaza u jedan od najlepših zaliva sveta, Boku Kotorsku. U njemu su se susretale i ukrštale različite civilizacije što je ostavilo duboki trag na njegov današnji izgled. Već prvi pogled na Stari grad otkriva niz zidina sa visokim i snažnim kamenim tvrđavama i kulama. U samom gradu i njegovoj neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo objekata od istorijskog, kulturnog i verskog značaja. Herceg Novi je grad sa najvišom prosečnom temperaturom na Jadranskom moru, sa više od 220 sunčanih dana u godini. Ovo je grad koji nazivaju „gradom večnog zelenila „, mestom u koje su njegovi pomorci doneli više od 250 vrsta egzotičnog bilja sa svojih dalekih putovanja kao svojevrsno sećanje na zemlju i ljude , mora i obale svojih dalekih putešestvija. Poznat je po divnoj mediteranskoj arhitekturi, po bogatom zavičajnom muzeju, naučnoj biblioteci,filmskom festivalu, umetničkoj galeriji, pravoslavnoj crkvi Sv. Aranđela, šetalištu pored mora…Jednostavno grad koji pruža lepezu mogućnosti i zadovoljava sve ukuse..

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Hotel M 3* MeljineUsluga polupansion, cene su po osobi i danu
Termin boravka
15. 05.15. 06.15. 07.
14. 06.14. 07.15. 09.
Standard soba47,0053,0047,00

Popusti:
- Prvo dete do 6 godina boravi besplatno;
- Drugo dete do 6 godina ima popust 50%;
- Deca od 6 do 8 godina imaju popust 50%;
- Deca od 8 do 10 godina imaju popust 30%;
- Treća odrasla osoba i dete starije od 10 godina imaju popust 10%.

Doplate:
- Boravišna taksa i osiguranje.
Hotel M – udobno smešten uz samu obalu mora, naslonjen na šetalište Pet Danica nudi svojim gostima izvanredne uslove za odmor. Hotel poseduje lift. Dvanaest komfornih  klimatizovanih  studija,  opremljenih sa najsavremenijim i udobnim nameštajem, mini kuhinjama, LCD TV prijemnicima, kupatilima sa tuš kabinama, kablovskom i wireless mrezom za internet, terasama koje pruzaju prelep pogled na more i šetalište, garancije su da će svaki minut Vašeg odmora u našem hotelu biti minut koji se pamti i zbog kojih se vredi vraćati. Na samo 10 metara od hotela gosti mogu uzivati u čarima mora. Uređena plaža se nalazi na 50 metara udaljenosti gde možete koristiti svoju plažnu opremu ili najmiti 2 ležaljke i suncobran po ceni 10 eur. Uređen besplatan parking sa zaštitom se nalazi na 200 m od hotela.
Ishrana je  na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, a večera –meni ).
Gotovinski: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pred put
Odloženo plaćanje: čekovima građana, administrativnom zabranom 40% prilikom rezervacije, ostatak na 6 mesečnih rata

STP

Organizator putovanja je turistička agencija San Tours, broj licence OTP 185/2021 kategorije A od 19. 11. 2021.. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije San Tours. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude