Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel
  • Brod

Prevoz

  • Brod
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
GRUPNO KRSTARENJE BRODOM NORWEGIAN SPIRIT
Daleki Istok - Japan, Tajvan, Kina, Filipini
21.11.2024. - 13.12.2024.
- GARANTOVAN POLAZAK -
- MOGUĆNOST POLASKA IZ CRNE GORE -

Krstarite Dalekim Istokom i posetite Japan, Tajvan, Hong Kong i Filipine sa organizovanim avio prevozom, svim transferima, četiri noćenja u Tokiju i dva noćenja u Manili, vodičem, 15-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama već od 3999€

GRUPNO KRSTARENJE BRODOM NORWEGIAN SPIRIT
23-dnevno putovanje i krstarenje 21.11.2024. - 13.12.2024.

CENE ARANŽMANA PO OSOBI
- MOGUĆNOST PLAĆANJA U RATAMA -

UNUTRAŠNJA KABINA
3999€

PROZORSKA KABINA
4499€

BALKONSKA KABINA
5299€

1. Treća ili četvrta odrasla osoba – NA UPIT
2. Doplata za 1/1 kabinu – NA UPIT
3. Mogućnost polaska iz Crne Gore

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- Avio karte na relaciji Beograd - Tokio i Manila - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama
(dozvoljena težina prtljaga 30kg + 8kg ručni prtljag)
- Svi transferi aerodrom - hotel - luka - hotel - aerodrom
- Četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Tokiju
- Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Manili
- Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
- 15-dnevno krstarenje na brodu Norwegian Spirit (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, gala večera, tematske večeri, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga
- Lučke takse u iznosu od 452€

OBAVEZNA DOPLATA NA BRODU:
- Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 280$ po osobi za čitavo krstarenje (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.)

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Individualni troškovi
- Fakultativni izleti
- Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet)
- Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja
- Troškovi izdavanja viza
21.11.
Podgorica / Beograd - Istanbul
Putnici iz Crne Gore
Okupljanje grupe na Aerodromu Podgorica u 06:00h kod šaltera OKI Air-a. Let Turkish Airways TK 1086 na relaciji Podgorica - Istanbul sa očekivanim vremenom polijetanja u 08:55h i slijetanja na Aerodrom Istanbul u 12:40h po lokalnom vremenu. Let Turkish Airways TK 50 na relaciji Istanbul - Tokio sa očekivanim vremenom polijetanja u 15:20h.

Putnici iz Srbije
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 06:00h kod šaltera OKI Air-a. Let Turkish Airways TK 1082 na relaciji Beograd - Istanbul sa očekivanim vremenom poletanja u 09:00h i sletanja na Aerodrom Istanbul u 12:50h po lokalnom vremenu. Let Turkish Airways TK 50 na relaciji Istanbul - Tokio sa očekivanim vremenom poletanja u 15:20h.

22.11.
Istanbul - Tokio
Slijetanje na Aerodrom Narita u 08:30h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih pasoških i carinskih formalnosti, transfer i smještaj u hotel posle 15:00h u Tokiju. Noćenje.

23-25.11.
Tokio, Japan
Tokio je užurbana i ultramoderna prestonica Japana, takođe bogata kulturno-istorijskim nasljeđem i tradicionalnim građevinama. Jedan od najvećih i najgušće naseljenih gradova na svijetu, sa sjajnom mješavinom visokih nebodera sa neonskim reklamama i starih hramova. Tokio je poslovni centar, mode i zabave, sa znamenitim građevinama poput Tokyo Tower-a, prelaza Shibuya, Carske palate... Raskošno šintoističko svetilište Meiji je čuveno po visokoj kaoiji i šumama u okolini. Carska palata se smjestila usred velikog javnog parka. Bogat je Tokijski nacionalni muzej sa postavkom klasične umjetnosti, a zanimljivo je i kabuzki pozorište u Muzeju Edo. Tokio je jedan od najuzbudljivijih gradova svijeta i njegov sjaj opčinjava.

26.11.
Tokio, Japan
Nakon doručka, napuštanje hotela, transfer do luke i ukrcavanje na brod Norwegian Spirit. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smiještanja u kabine, možete ručati na palubi 12 u buffet restoranu Garden Café.

27.11.
Shimizu (Mount Fuji), Japan
Sa 3776 metara nadmorske visine, planina, odnosno vulkan Fudži je najviša planina Japana i glavni je i duboko usađen simbol u identitet zemlje i naroda. Vulkan često nazivan i Fuji-san, značajan je kulturni i duhovni simbol koji je bio česta inspiracija umjetnicima, pjesnicima i piscima tokom vijekova. Fudži je mjesto vjerskog hodočašćenja, sa važnim budističkim i šintoističkim hramovima, a vulkan se i dalje smatra aktivnim, iako je poslednja erupcija bila 1707. godine.

28.11.
Kjoto (Osaka), Japan
Kjoto je važan istorijski i kulturni centar Japana koji je preko hiljadu godina bio glavni grad Japana i carska rezidencija, dok to 1868. godine nije postao Tokio. Izuzetno je spomeničko nasljeđe ovog grada, od kojih su mnogi na listi Svjetske kulturne baštine UNESCO-a, a najpoznatiji su Kinkaku-ji, odnosno Zlatni paviljon; Ginkaku-ji, odnosno Srebrni paviljon i istorijske četvrti Gion i Higashiyama. U Kjotu je veoma očuvana tradicija ispijanja čaja i gejši u kimonima. Predivni su hramovi, svetilišta i parkovi, kao i kulinarsko nasljeđe u gradu sa oko 1,5 miliona stanovnika.

29.11.
Osaka, Japan
Osaka je sa preko 2,5 miliona stanovnika, treći grad po veličini u Japanu i u prošlosti je bio najvažniji trgovački centar zemlje. Osaka je poznata po modernoj arhitekturi, poslovnim četvrtima i tržnim centrima. Od istorijskih građevina, važno je utvrđenje Osaka koje je danas okruženo lijepim parkovima. Osaka je poznata i po akvarijumu, jednim od najvećih na svijetu.

30.11.
Dan na moru
Brod Norwegian Spirit je brod klase Leo i sagrađen je 1998. godine u brodogradilištu Meyer Werft u gradu Papenburg u Nemačkoj. Brod je detaljno restauriran 2020. godine. Brod je dugačak 268m i širok 32m, sa bruto tonažom od 75.904t i maksimalnom brzinom od 24 čvorova. Brod ima 14 paluba dostupnih putnicima, sa oko 900 kabina i kapacitetom od oko 2000 putnika o kojima se brine posada od oko 900 članova. Brod Norwegian Spirit nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: prodavnice, glavni restoran, buffet restoran, bazeni, đakuziji, kasino, barovi i saloni... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se Stardust Theatre na dva nivoa sa predstavama u stilu Brodveja, teretana, sportski teren...

01.12.
Naze (Oshima Island), Japan
Naselje Naze je najveći i glavni grad malog ostrva Amami Oshima na kojem živi oko 70 hiljada stanovnika. Ostrvo je poznato po prirodnim bogatstvima, lijepim plažama, gustim šumama i koralnim grebenima koji privlače posjetioce iz cijelog svijeta. Sem prirodnih ljepota, ostrvo ima i veliko kulturno nasljeđe.

02.12.
Naha (Okinava), Japan
Ostrvo Okinava je najjužniji dio Japana i dio je jedinstvene Ryukyu kulture koja spaja japanske, kineske i korejske elemente stvarajući sopstveni identitet. Jedna od najvećih bitaka u Drugom svjetskom ratu se odigrala na Okinavi i brojni su memorijalni centri i spomenici vezani za taj tragični period u istoriji Japana. Park mira se nalazi na brdu Mabuni, u južnom dijelu ostrva gdje su se odigrale završne faze Bitke za Okinavu. Zamak Shuri je prvobitno sagrađen krajem XIV vijeka, bio je kraljevska palata dinastije Ryukyu i imao je važnu ulogu u ujedinjenju ostrva.

03.12.
Keelung (Taipei), Tajvan
Tajpej je glavni grad Republike Kine, odnosno ostrva Tajvan i ekonomski, politički i kulturni je centar ostrva. Sa preko 2,6 miliona stanovnika, Tajpej je i najveći grad Tajvana, smješten na sjeveru ostrva. Grad je poznat po modernoj arhitekturi, sa zgradom Taipei 101 koja je sa 508m visine u jednom trenutku bila i najviša zgrada svijeta. Znamenite građevine su Memorijal Kai-shek i Memorijal Sun-Yat-sen, kao i Muzej lijepih umetnosti, dok Narodni muzej ima jednu od najvećih kolekcija kineske umjetnosti i artefakata. Znameniti su hramovi Longshan i Baoan, najznačajniji vjerski centri grada.

04.12.
Kaoshiung, Tajvan
Kaoshiung je najvažnija luka Tajvana i važan trgovački i poslovni centar, smješten na jugu ostrva na strateški važnom položaju. Sa nešto više od 2,7 miliona stanovnika, to je treći grad po veličini na gusto naseljenom Tajvanu. Grad dominantno ima lučki i industrijski karakter, ali je očuvao i svoju kulturnu baštinu kroz kulturni centar Pier-2.

05.12.
Hong Kong, Kina
Hong Kong, ili u prevodu "mirisna luka", je azijska finansijska prijestonica od 7 miliona stanovnika i jedan od "tigrova azijske ekonomije". Hong Kong je gotovo 150 godina bio britanska kolonija, a od 1997. godine je autonomna regija u sastavu Narodne republike Kine u kojoj vrijedi načelo "jedne zemlje - dva sistema". Nemogućnost urbanog širenja grada je dovela do toga da je podignuto oko 7650 nebodera i po njima je grad danas poznat, pa je to "najvertikalniji svjetski grad". Posebna znamenitost je Victoria Peak, odnosno vidikovac na najvišem dijelu ostrva Hong Kong sa kojeg se pruža jedinstven pogled na čitav grad.
06.12.
Hong Kong, Kina

07.12.
Dan na moru
Krstarenje.

08.12.
Coron, Filipini
Grad Koron se nalazi na ostrvu Busuanga i ima oko 65 hiljada stanovnika. Ostrvo je poznato po prirodnim ljepotama, netaknutim plažama i čistim morem. Prosječne temperature vazduha u decembru na ovom ostrvu su između 25 i 30°C, tako da se može očekivati i kupanje u ovom tropskom raju.

09.12.
Boracay, Filipini
Malo ostrvo Borakaj je jedno od najpoznatijih ostrva Filipina. Ovaj tropski raj je čuven po plažama, a najpoznatija je Bijela plaža od sitnog bijelog peska koja je dugačka oko 4km i sa palmama. Prosječna temperatura vazduha u decembru je oko 25°C.

10.12.
Manila, Filipini
Nakon iskrcavanja, slobodno vrijeme u Manili. Smještaj u hotel posle 15:00h. Noćenje.

11.12.
Manila, Filipini
Manila je glavni grad Filipina i nalazi se na ostrvu Luzon, jednom od oko 7600 ostrva koja sačinjavaju arhipelag Filipina. Manila je sa nešto više od 1,8 miliona stanovnika, najveći grad Filipina i najgušće naseljen grad svijeta, sa 25 miliona stanovnika u širem gradskom području. Bogato je špansko kolonijalno arhitektonsko nasljeđe u četvrti Intramuros, odnosno Ograđenom gradu koji je najstariji dio grada okružen snažnim zidinama. Fort Santiago je veoma značajan istorijski lokalitet koji je tokom španskog perioda bio zatvor, a znamenita je i Crkva San Augustin.

12.12.
Manila - Istanbul
Nakon doručka, napuštanje hotela i slobodno vrijeme u Manili. Transfer do Aerodroma Ninoj Akvino. Let Turkish Airlines TK 85 na relaciji Manila - Istanbul sa očekivanim vremenom polijetanja u 22:00h.

13.12.
Istanbul - Podgorica / Beograd
Putnici iz Crne Gore
Slijetanje na Aerodrom Istanbul 05:55h po lokalnom vremenu. Let Turkish Airlines TK 1085 na relaciji Istanbul - Podgorica sa očekivanim vremenom polijetanja u 08:20h i slijetanja na Aerodrom Podgorica u 08:05h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.

Putnici iz Srbije
Sletanje na Aerodrom Istanbul 05:55h po lokalnom vremenu. Let Turkish Airlines TK 1081 na relaciji Istanbul - Beograd sa očekivanim vremenom poletanja u 08:25h i sletanja na Aerodrom Nikola Tesla u 08:10h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.
- Cene su iskazane u stranoj valuti (EUR), a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, potrebno je uplatiti 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pred polazak. Uplata se može izvršiti gotovinom, čekovima, uplatom na račun agencije ili platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro i Dina). Za uplate iz inostranstva dostavljamo instrukcije za plaćanje.

ALEG

Organizator putovanja je turistička agencija Allegra Krstarenja, broj licence OTP 98/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Allegra Krstarenja. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude