Calimera Delfino Beach Resort and Spa

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Hammamet grad u Tunisu je popularna turistička destinacija zahvaljujući prvenstveno prelepim plažama. Prvo pravo turističko mesto u Tunisu, odlikuje blaga klima koja omogućava da se u svakom godišnjem dobu, može uživati u cvetanju biljaka, hibiskus, ruža, jasmin, kaktusi. Obalni pojas Hammameta je opasan kilometrima peščanih plaža. Smešten je na jugoistoku poluostrva Cap Bon, na severnoj strani zaliva Hammamet. Broj stanovnika okvirno iznosi 50.000 i učetvorustručuje se turistima preko leta. Novi deo letovališta nosi ime Yasmine Hammamet i dobio je ime po jasminu koji je izuzetno zastupljen u ovim krajevima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja



Lokacija:
Hotel je smešten na poluostrvo Kap Bon - deo Tunisa koji je najbliža tačka Evropi. Nalazi se na pola puta između mesta Nabel i Hammamet, na jedan kilometar od plaže Mrezga, na šest kilometara od centra Hammameta i na šest kilometara od Nabela. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 150km. Plaža Hammamet je udaljena 2km od hotela, dok je Kasba u Hamametu udaljena 6,5km.

Sadržaj:
Delfino Beach resort&spa je za svoje goste obezbedio tri otvorena bazena okružena sa terasama za sunnčanje. Jedan od bazena je relax bazen rezervisan za odrasle. Jedan od otvorenih bazena greje se tokom zime. U SPA centru nalazi se zatvoreni bazen.
Fitness centar poseduje: Kabine za masažu, hamam, sauna. Za goste je dostupna prostrana bašta i terasa, dečiji klub, zajednički prostor za uživanje, kao i besplatni WiFi.
Hotelska recepcija je za goste otvorena 24h i kod recepcije se nalazi menjačnica.

Plaža:
Hotel ima svoju plažu. Suncobrani i ležaljke gosti mogu besplatno da koriste.

Sobe:
U ponudi su standard i Family tip soba.
Sobe su klimatizovane, sa terasom ili balkonom. Sobe imaju garderober, sef, SAT TV, mini frižider i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom.

Restorani i barovi:
Glavni restoran je namenjen za glavne obroke (doručak, ručak i večera). Usluga je na bazi švedskog stola.
Tu je nekoliko barova: bar na plaži, bar pored bazena, Morish kafe, Lobby bar "Le Patio", noćni klub.
U ponudi hotela je a la carte restoran "LE VOILIER" koji služi mediteransku hranu.

gotovinski - uplata NEPOVRATNOG avansa u iznosu od 209EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska•Kreditnim karticama 
(Visa, Dina Card, Master Card, Maestro)

ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata bez uvećanja cene aranžmana u Wayout poslovnici. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu

WAY

Organizator putovanja je turistička agencija Wayout, broj licence OTP 29/2021 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Wayout. OUP

Preporuka

Ovde bismo opet izdvojili vaše ponude